Nadat de ontknoping in de Staten en de afgekondigde Staat van Beleg die via moties van wantrouwen weerspiegeld en onderbouwd werden, zullen de komende verkiezingen bepalen of er een nieuwe koers gevaren wordt of dat NL haar toezichtsverplichting zal opeisen. Een ding is zeker, NL lost het gerommel liever politiek op, want een maatregel van bestuur zal niet zonder bloedvergieten verlopen. Bekende politieke schakels zullen worden aangehaald om het tij pogen te keren.

De geestelijk verloederde samenleving, die geleid wordt door analphabeten die op hun beurt weer door misdadigers in het zadel worden geholpen, zal niet snel kunnen genezen. De kabalistische gewoontes van de samenleving zitten immers zeer diep ingeworteld. Zo, diep dat de initiatiefnemers geeneens meer weten door welke deur zij waren binnengekomen. Hongerige schoolkinderen die geen mogelijkheid geboden worden om verder te studeren (taalprobleem) geven aan dat er aan de horizon geen licht meer valt te bespeuren.

PAR en andere partijen zullen stemmen gaan verliezen aan PAIS. De MKF en PS zullen hun gekochte stemmen behouden en van een meerderheid zal hoogstwaarschijnlijk wederom geen sprake zijn. Toch bestaat er de kans dat de kring drugs- en gokverslaafden de leveranciers de rug toekeren. Dan kunnen de PAR en PAIS samen regeren en de achtergelaten puinhopen opruimen, alvorens echt aan regeren toe te komen. Er moet wel een einde komen aan de dodelijke wurggreep die misdadigers de bevolking opleggen.

iNews – Dushi Korsow.

Leave a Reply