Arkefly heeft besloten om vanaf dit jaar twee wekelijkse vluchten vanuit Eindhoven naar Curacao en Aruba te laten vliegen. Hiermee omzeilt de luchtvaartmaatschappij gedeeltelijk de 100% cocaine controle op Schiphol.

Volgens de topman van Arkefly Hans van de Velde is smokkel vanuit de Antillen (Caraibisch Nederland) niet meer aan de orde. De controles op Schiphol hebben er namelijk voor gezorgd dat daar nauwelijks nog sprake van is.

Een jurist die bolletjes slikkers vertegenwoordigd in NL, verklaarde voor de NOS dat de vluchten vanuit Eindhoven naar Curacao een goede zaak zou zijn voor de lokale werkgelegenheid.

In het algemeen staat werkgelegenheid voor minder armoede en dus minder smokkelaars die de risico’s zullen gaan willen nemen. De feiten wijzen echter ander uit. Zolang de vraag naar cocaine in Europa blijft stijgen zal ook de aanvoer kan cocaine toenemen.

Arkefly werkt nauw samen met andere “economische zwendelaars” die toeristen uitbuiten op de Antillen. Op Curacao betalen de resorts en hotels die de stroom toeristen toegewezen krijgen geen belasting en dragen daarom nauwelijks bij aan de lokale economie.

De Centrale Bank van Curacao verleent ‘de ontwikkelaars’ een vrijbrief om de gehele investering naar een willekeurige buitenlandse bankrekeningen te mogen sluizen. Lokale-, maar vooral Offshore banken bieden hun diensten aan om alle geldstromen te faciliteren.

Op lokaal niveau wordt er bovendien ontheffing verleend voor het afdragen van algemene Omzet Belasting (OB), zodat er met de omzetcijfers gerommeld kan worden door de stoere accountants.

De OB wordt op papier vervangen door een zogenaamde “Roomtax” die vervolgens op haar beurt niet wordt afgedragen omdat daar op Curacao geen toezicht op gehouden wordt.

Als klap op de vuurpijl bouwen de ontwikkelaars in wettelijk beschermde natuurgebieden om het aanbod van de kamers te vergroten en de wasmachines overuren te laten draaien. Curacao en Aruba worden overstroomd met NL’se toeristen die de toekomstige economische machtsverhoudingen moeten gaan garanderen voor de elite.

Curacao is door en door corrupt en iedereen die zaken doet met of op de Antillen dragen bij aan de misdadige structuren. Ook Arkefly en de vakantiebestemmingen. Voor KLM is het al 50 jaar de goud route voor de maatschappij.

Inmiddels heeft Schiphol voor de buitenwereld een jaarlijkse onkosten post van 28 miljoen aan personeels kosten, detentie faciliteiten en andere speciale voorzieningen om de kleine drugs smokkelaars het leven zuur te maken.

Voor de 100% controle op Schiphol een feit werd, werden de vluchten naar NL voor minstens de helft gevuld met cocaine mula’s (draag ezels)) die de strekking van de kwante handel moesten aanvoeren.

Nu met Arkefly wordt er een ‘nieuw’ tijdperk ingeluid als de NL’se regering toestemming zal gaan verlenen aan de potentiele nieuwe routes. De luchtvaart en toerisme industrie zijn een van de grootste CO2 vervuilers op aarde.

Een retourtje Antillen wordt al voor 300 euro aangeboden. Een retour reis van 18 uur levert per passagier minimaal 20 ton aan CO2 emissie op. Dit staat gelijk aan 2 jaar luchtvervuiling (300 gram CO2 p/km) dat met een 8-cylinder voertuig uitgestoten wordt.

Curacao en Aruba zijn de bestemmingen op aarde voor zonaanbiddende goklustigen, prostitutie gangers en degenen die gebruik willen maken van een onbeperkt aanbod van verdovende middelen (alcohol, GMB, cocaine en XTC).

Een combinatie van alle bovenvernoemde genotsmiddelen wordt bij uitstek aangeraden. Het feest paradijs in het Caribische gebied maakt daar geen geheim van.

Crickey Conservation Society.

Leave a Reply